Ma 2018. január 20., szombat - Fábián és Sebestyén napja van.

  • Címlap
  • Eseménynaptár
  • Letöltések
  • Vendégkönyv
  • Oldaltérkép
  • RSS
  • Facebook
  • Nyári szálláslehetőség
 

Nyári szálláslehetőség

Nyári időszakban, július 1. és augusztus 23. között szálláslehetőséget tudunk biztosítani a kollégiumban (nagyobb csoportoknak is).

Összes szobaszám: 37 db
Összes férőhely: 95 fő

A Szent Imre Szakkollégium egy több mint 20 éves múlttal rendelkező szeged belvárosi kollégium. A kollégium épülete a Kálvária sugárút és a Londoni körút sarkán található, a Londoni körút 13. sz. alatt. Könnyen megközelíthető mind autóval, mind busszal, a Szegedi távolsági autóbusz állomástól (Mars tér) 5 perces gyalogútra található. A kollégiumhoz közel találhatók tömegközlekedési (autóbusz, villamos) megállók is, amelyekkel a város bármely pontja könnyedén és rövid időn belül megközelíthető, illetve Szeged fontosabb belvárosi helyszínei (pl. Dóm tér) gyalogosan 8-9 perc alatt könnyedén elérhetőek.

Szolgáltatásaink:
A kollégium egyetemi kollégiumként üzemel, így az elszállásolás 2 – 3 – 4 ágyas szobákban történik, közös zuhanyzókkal és egy jól felszerelt, nagy közösségi konyhával és étkezővel. Étkezést 10 fő fölötti csoportoknak tudunk biztosítani megbeszélés alapján /reggeli (hideg): 650 Ft, ebéd (meleg, 2 fogásos menü): 750 Ft, vacsora (meleg, 1 fogásos menü): 650 Ft/.

Lehetőség nyílik közösségi termek bérlésére, amelyek elegáns megjelenés és kellő technikai felszereltség mellett alkalmat biztosítanak akár konferenciák, akár családi rendezvények lebonyolítására. Mindemellett bérelhető a kollégiumhoz tartozó tornaterem is, amely kiválóan alkalmas egy – egy foci vagy kosárlabda meccs lebonyolítására vagy csupán az egészséges életmód megőrzéséhez szükséges mozgáshoz.

Áraink:
2 750 Ft/fő/éj
20 fő fölötti csoportoknak 10% kedvezményt adunk a szállás árából!Terembérlet: 3 000Ft/óra
Közösségi épület (tornaterem) bérlet: 4 500 Ft/óra
Idegenforgalmi adó 18 év felett és 70 év alatt 450 Ft/fő/éj

Nyitvatartás: július 1. - augusztus 23.

További tudnivalókról e-mail-ben vagy telefonon lehet érdeklődni az http://www.szikk.hu/elerhetosegek oldalon!

Szállásfoglalás:

Szent Imre Szakkollégium Szeged
Hasznos volt a tartalom? Osszd meg másokkal is!